Välj en index-sida från listan t h.
Information om Växter i Skåne

Navigering
Du navigerar nog enklast med hjälp av webläsarens egna Framåt- och Bakåtknappar, men det finns även en del länkar till hjälp. På varje presentationssida finns en länk till växtens indexsida. Från den kan du klicka dig vidare till andra indexsidor och titta på fler växter.
Vill du tillbaka till startsidan (index.htm) är det bara att klicka på loggan som finns överst på varje sida.

Index-sidorna
Växterna är indelade i bokstavsordning och varje bokstav har sin indexsida. På den står alla växter som finns med här. Skulle en växt inte vara länkad beror det på att dess sida inte är färdig än. Finns växten inte med betyder det att jag inte har något foto på den och därför heller ingen sida om den.
Varje indexsida har en rullgardinsmeny, precis som den här sidan. Vill t ex se Tussilago klickar du på Index T och letar upp Tussilago i listan.

Kort om mig
Vem är jag? Tja, jag är en drygt 40-årig skånepåg; född, uppvuxen och bosatt i Helsingborg. Jag har i många år varit intresserad av fotografering men det var först 2002 som blomfotograferandet tog fart på allvar. Vill du veta mer så maila mig! Länk finns här till vänster.
Mycket nöje bland blommorna!

Lars G Brunkman
ViS-Webmaster
Inledning & översikt
Växter i Skåne
behandlar växter som finns i Skåne och då främst i den nordvästra delen. Varje växt presenteras på en egen sida med minst en klickbar bild, lite korta fakta samt en personlig text av varierande längd (och kvalitet :)). På sidan finns ibland länkar till besläktade växter, och det kan även finnas ett litet galleri. Det finns även länkar till växter som nämns i texten.

Växter i Skåne gör, som jag nämnde på startsidan, inte anspråk på att vara någon sorts faktabank. Vill du fördjupa dig i fakta kan jag varmt rekommendera ett besök på Den virtuella floran. Där finns mycket fakta och många fler växter presenterade. Jag gör själv frekventa besök där.

Nu hoppas jag att du får en trevlig stund här. Mycket nöje!

Lars G Brunkman

Kontakta mig
Har du synpunkter på Växter i Skåne eller frågor om Växter är du välkommen att kontakta mig via e-mail genom att klicka på länken nedanJag vore tacksam om du ville rapportera döda länkar och fel så jag kan åtgärda det. Tack!

© Lars G Brunkman - All rights reserved
Senaste uppdatering 2004-12-03